13.05.2012 г.

Пиано-бар Lime Light покани Ника Любецкая за деня на победата


НИКА ЛЮБЕЦКАЯ празнува деня на победата на 9 май в първия пиано бар в столицата „Лайм Лайт”, известен от години като пианобара в Изток, българи и руснаци ще празнуват заедно деня на победата. Специален гост на вечерта е Ника Любецкая, за която този празник е много специален.

Родената в Крим певица смята, че на този празник трябва да бъдат почетени всички жертви във войната.
Тя е сигурна, че в нейния род има много незнайни потърпевши от военните години, както във всяко руско семейство, и е благодарна, че един от дядовците й е имал късмета да се завърне жив.
Ника Любецкая ще акцентира предимно на военни песни, като „День Победы”, „Смуглянка” и др. с различна версия аранжимент, под акомпанимента на пиано. По-късно ще има и песни за душата, като руско-цигански романси.
Ника Любецкая е певица, танцьорка, инструктор по Fusion Belly Dance и композитор. Родена в Крим (Украйна), Ника работи и твори в България от 14 години.

Репертоарът й е богат – включва руска музика, джаз, фънк, соул, евъргрийн и поп парчета. Тя е бивш изпълнител на „Пайнер Мюзик” като част от проект Expose (в годините, в които формацията изпълнява поп музика), работила е във вариетета по цял свят и др.
Досега Ника има две самостоятелни авторски издадени песни, като едната е композирана изцяло от нея (песента „Силно е”).

Тя е основател на IN AGENCY (агенция за организиране на забавни събития, програми, караоке партита и мениджмънт на таланти в почти всяка сфера на изкуството).
Source: slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар