13.05.2012 г.

Цеца Величкович облиза пръстите си от октопод и див лаврак


Омар, щипки от краб, октопод, чиперонес и кралски скариди са само част от класните испански деликатеси, които накараха Цеца Величкович буквално да си оближе пръстите снощи в първокласния испански ресторaнт „Te Quieroиспански ресторaнт Te Quiero (бул. „България“ 56А).

В уникалната градина на ресторанта в средиземноморски стил голямата сръбска певица и антуражът й отмориха пълноценно след натоварения ден под белите балдахини сред много зеленина под звуците на андалуско фламенко. Самата Цеца нарушила строгия си хранителен режим само при вида на апетитните испански салати и предястия – кесо де кабра върху канапе от хрупкав спанак, тартар от два вида сьомга и гуакамоле.

Понеделник и сряда били дните, в които Цеца постела, но както самата тя признала, тази вечер решила да направи един от редките компромиси с принципите си и да похапне от „черешката на тортата“ на шеф-готвача – див лаврак, уловен с харпун и изпечен в сол.

Вдовицата на Аркан и приближените й бързали за полета си към Белград, но не си тръгнали до последно докато не опитали от абсолютно всичко, поднесено им от усмихнатите келнери в ресторанта.

Очевидци споделят, че Цеца останала с широко отворени от удивление очи от майсторството на готвачите от „Te Quiero“, които творяли пред самия поглед на клиентите в открита кухня.

На тръгване от ресторанта Цеца не пропуснала да се снима с всичките си фенове, които се струпали да я изпроводят, за да я посрещнат отново на 22 май, когато ще изнесе грандиозен концерт в Арена Армеец София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар