1.11.2011 г.

Малък и нестандартен – ресторант А Фиори, София

Студената зима може да се превърне в сезон на топли чувства, радост и обич. С толкова много и хубави празници насреща всеки намира време и място да забрави ежедневните дразнения и поглъщащите задължения, за да отвори очи пред сгряващите моменти в живота.

Календарът сочи Ноември ... годината е към своя край, а празниците тепърва предстоят! Като започнем с Никулден и Студентския празник 8-ми декември, минем през Коледа към Нова Година, не трябва да забравяме и предстоящите фирмени партита, както и личните празници – рожденни дни, юбилеи и т.н. Декември е наситен с празнично вдъхновение и трапезно настроение.

Да, вкуснотиите никога не остават на заден план, коктейлите също. Добрата храна и приятната обстановка винаги допълват празничната картина с една особена светлина. И като неотменен спътник към всеки повод, храната трябва да бъде на висота!

„Ние от ресторант А Фиори гарантираме доброто изпълнение в кухнята на заведението. Винаги работим с пресни и качествени продукти, за да достигнем до желания вкус на съответния специалитет. Менюто ни е подбрано и ограничено, но прецизно обобщение на нестандарни ястия ... ястия за душата.”

Повече за ресторант А Фиори в София

Няма коментари:

Публикуване на коментар