29.11.2009 г.

Ново и за нова година от Hedon


Дайте възможност на сетивата си да се насладят на ястия, приготвени по уникален начин. Открийте вкуса и усещането на храните, които не сте вкусвали досега. Доставете си неочаквано удоволствие и емоции опитвайки ястия, приготвени само от свежи продукти.
Методът на приготвяне се нарича „Су Вид” и в България само в ресторант „Хедон” имате възможност да избирате от меню с ястия приготвени при изключителни условия и прецизност, съобразявайки се с техните специфични свойства и вкусови качества. Само нашият майстор-готвач може да си позволи да разгърне възможностите си до степен да ви остави без дъх и да ви накара да се връщате отново и отново...

Според едно предание, човек може да повлияе на късмета си през идната година, според това кого е видял, какво е ял или какво е правил през първите мигове на годината. Поради това хората прекарват първите часове на празника с най- близките си хора ,на най–прекрасните места.
Затова вземете със себе си любимите си хора и елате заедно да посрещнем 2010 година, с щур купон и кулинарни удоволствия, за да може цялата година да бъде сита и весела!!!За една истински незабравима вечер клуб-ресторант Хедон има удоволствието да Ви предложи съчетание от изкусително меню и впечатляващо забавление.Празнична украса, новогодишна томбола, сексапилни танцьорки, кареоке и дисководещ ,който ще ви остави без сили от танци диви. Елате и се потопете в този достъпен лукс,може би „Хедон” е мястото което сте търсили толкова време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар