4.10.2009 г.

Вкусът на виното ...

Безалкохолното вино от ТОРЕС

Когато останем с чистотата и същността на едно голямо вино, резултатът е NATUREO, едно вино създанено със специално внимание ЗА ТЕБ от най-иновативните винени производители - изба TORRES.

NATUREO - мисли за теб : Това нежно испанско вино е отлично пригодено за съвременните вкусови тенденции. Продукт, насочен към най-взискателните и за тези, които поради различни причини са решили да не пият алкохол, както временно, така и по принцип.
Съвършен продукт за моментите на наслада, в които съзнанието Ви остава чисто доката се отдавате на удоволствието от виното.
За тези, които са зад волана, NATUREO e най-добрата алтернатива. Чаша NATUREO съдържа 0,5 % алкохол срещу приблизително 11 % алкохол за чаша традиционно бяло вино.
За хората, коитосе грижат за фигурата или здравето си ,
NATUREO е напитка. Една чаша NATUREO съдържа приблизително 22 калории на 100 мл срещу 68 калории за чаша традиционно бяло вино. По-малко от половината калории.

NATUREO - ПОВЕЧЕ ОТ ВИНО.....
То е произведено от сорта Мускат, на което дължи богатите и свежи цветисти аромати, съчетани със зелена ябълка,цитрусови плодове и праскова. Само най-добрата селекчия грозде се използва за създаването на тази уникална напитка.

Гроздето се бере през август и ферментира в иноксови резервоари при ниска температура, за да се запази богатството от аромати във виното. В последствие алкохолът се извлича чрез изцяло естествени методи и практически се свежда до нула - само 0,5 %
Важно е да отбележим, че това е напитка преминала ферментация и не бива да се обърква с обикновения неферментирал гроздов сок!

Няма коментари:

Публикуване на коментар