19.05.2009 г.

Българска кухня в Шератон



С голямо удоволствие днес ще ви представим Механа София и Елица Котева - майстор готвач там. Механа София е заведение със стил, излъчващ уют и удобство. Разположено е в достолепната сграда на хотел "Щератон" в самия център на София. Нарича се механа защото се помещава в основите на хотела, но в действителност представлява наистина класен ресторант, които напълно заслужава всяка една от петте звезди на категорията си. Удоволствието да го посетите и да опитате повече неща ще ви струва около 40-50 лева на човек, но със сигурност шансовете да останете много доволни са почти 100 процентови. Има и обедно меню, което е само 14лв.!!! Интериора вдъхва чувство на уют и високо качество. Има уникален мек килим който е дълбок поне 5см и направо може да ви се прииска да си събуете обувките и да потънете в него. Кухнята в механа София е... Превъзходна!


Днес ще спрем вниманието си на един от елитните членове на кулинарния екип - Елица Котева. Много от вас сигурно са я виждали сутрин по телевизията заедно с Гала в "На Кафе". Елица е един от двамата финалисти в конкурса "Кухнята на Гала". Тя е на 38 години, 18 от които е била главен готвач и сладкар в хотели и ресторанти. Самото и присъствие в ресторанта говори за качеството и нивото на кухнята. Любимата кухня на Елица е българската, италианската, арабската, френската...

Механа София е мястото където можете да опитате на живо всички ястия, които сте гледали в кулинарното състезание! Това уникално преживяване ще ви вдъхнови и ще ви потвърди още веднъж, че начина на приготвяне на храната и нейното поднасяне имат съсществена стойност за качеството на живота. Наздраве!


Няма коментари:

Публикуване на коментар