10.10.2010 г.

SIN CITY-ШОУ НОМЕР 1 В СВЕТА - Babylon


За първи път в България SIN CITY показа шоу, което разтърси целият свят и не слиза в последно време от модните канали и от сцената на най-добрите клубове в Европа и Светът!
За първи път точно в SIN CITY / Градът на греха/ - Babylon!!! Висша степен на еротика, пресъздадена чрез танц, уникален сексапил и скъпи удоволствия в едно.
Тази вечер съвършенството на формите и фантазиите на човешката мисъл взеха връх в нещо изящно и красиво без да се премине тънката граница, след която нещата биха нагорчали, като ефектното доминираше и беше повече от предизвикателното. Затвърждаващ името си на Греховен град клиентите, на които станаха първите свидетели на единствения в света VIP парад на, лукса, изяществото и еротиката SIN CITY провокира и с още едно присъствие на своята сцена ; провокативната и супер секси Даниела Арнаут, която само преди месеци пусна в ефира на световноизвестното радио предаване Release Yourself на Roger Sanchez сингълът Drugness на MAV feat. Даниела Арнаут излезна с огромен дог, който за изненада на всички не спираше да се гали и да търси закачки с клиентите.
Това е първото българско хаус парче, което влиза в музикалния плей лист на предаването. Само час преди шоуто самата Даниела сподели, че е направила фотоси с Енрике Иглесиас и разпалено обесняваше на тълпата фенове, с които се появи, колко е готин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар