14.05.2010 г.

De Fuego /Live/.......или кое е по-горещо латино музиката или латино танците?


De Fuego /Live/.......или кое е по-горещо латино музиката или латино танците?
Отговорът е ясен, но все пак се уверете сами!

Ако не сте опитвали никога дори глътка ледено Мохито или черен хавански ром с лайм и много лед, то сте се лишили от едно истинско лятно удоволствие!
Никога не е късно да поправите тази грешка и на 18.05/ вторник/ с начало 22.00h . Сега е момента да разберете, защо светът цени това изкушение наречено Мохито толкова много?
Ако никога не сте танцували под ритъма на латино музиката или не сте гледали звездите под открито небе в някоя топла нощ, като всъщност сте търсили звездите в очите на вашата дама или кавалер, то 18.05/вторник/ отново е вашето решение и се казва Garden of The Big Apple Club или нейното откриване!
Ако обаче чуете някой на 18.05/вторник/ да крещи...... De Fuego и знаете превода на тази дума,моля ви не викайте пожарната, защото тя няма да ви помогне, няма да можем и ние!

Защото, те са повече от горещи, те са самият пожар!
Единственният начин да спрете "опустошителната" му сила е като и се отдадете изцяло и не си задавате въпроса кое е по-горещо латино музиката или латино танците, защото отговорът е ясен .......и двете!

За първи път на сцената в Голямата Ябълка броени дни след най-големият Латино Фестивал в България и един от най-големите в Европа и Света ще видите една от най-добрите латино банди, латино-инструктори и музиканти- De Fuego!

Няма коментари:

Публикуване на коментар