20.04.2009 г.

Play Tour в клуб Инсайд

Play tour crawls има претенциите да е един от най-новите елементи на нощния живот в София. Екипът ни от млади и мотивирани аниматори и навигатори , с настроение и профисионализъм , ще се погрижи за доброто Ви настроение чрез забавни игри , емоционални изненади и алкохолни дегустации в различни заведения. С усмивка ще се потопите в нощната атмосфера на уютната ни столица , който миг ще бъде отразен от нашите любезни фотографи.
Наша основна грижа и цел е Вие да преодкриете нощния живот на София по оригиналн и незабравим начин, който да остави трайни следи и спомени за дълго време във Вас.
Ние осигуряваме забавления на български и международни групи, което Ви дава възможност да се запознете с хора от всички краища на света , без помощта на интернет , събрани на едно място, обединени от една обща цел – да става купон!

Домашно Тирамису в Пастарито

Само в ресторант "Пастарито" може да се насладите на тирамису, приготвено по оригинална италианска рецепта. Мастър готвачът Джан Лука предостави рецептата и обучи персонала на заведението как да приготвят световно популярния десерт. Лука се погрижи да покаже някои италиански вкусотийки на българските си колеги. Съвсем скоро ще можете да опитате и тях тъй като през месец април "Пастарито" ще поднови менюто си.

17.04.2009 г.

Свинското саче на Горещ Тиган

Най-новото кулинарно удоволствие, което ще ви посрещне в популярния ресторант са специалните сачета, поднесени в оригинални горещи тигани. Най-сполучливите рецепти са от свинско и пилешко месо, но главния готвач Аспарух Бакалов е готов да ви изненада със всякакви вкусотии на плоча по ваш вкус!

Днес във фокуса на обектива е свинското саче, приготвено от крехко бон филе в специална марината и зеленчуци на плоча. Зеленчуците са пресни и са овкусени със свежи подправки, между които изпъква лекия аромат на риган.

Вкусно и оригинално поднесено в истински горещ тиган. Струва си да опитате! Екипът на ресторант Горещ Тиган ви очаква в добро настроение. Наздраве!

Раклет в София


Ако не знаете отговора, но сте отворени към нови и непознати вкусови изживявания посетете ни в ресторант „Chalet Suisse”.Ще приготвим Раклет-специално швейцарско сирене разтопено в особен грил- пред Вас и ще го сервираме гарниран с варени пресни картофи, сребърни лукчета и корнишони.
А ако вече знаете какво е Раклет, можете да го намерите заедно с други автентични швейцарски ястия, като Оригиналното Швейцарско Фондю от Сирена или известното Рьощи, в ресторант „Chalet Suisse”.