17.04.2009 г.

Свинското саче на Горещ Тиган

Най-новото кулинарно удоволствие, което ще ви посрещне в популярния ресторант са специалните сачета, поднесени в оригинални горещи тигани. Най-сполучливите рецепти са от свинско и пилешко месо, но главния готвач Аспарух Бакалов е готов да ви изненада със всякакви вкусотии на плоча по ваш вкус!

Днес във фокуса на обектива е свинското саче, приготвено от крехко бон филе в специална марината и зеленчуци на плоча. Зеленчуците са пресни и са овкусени със свежи подправки, между които изпъква лекия аромат на риган.

Вкусно и оригинално поднесено в истински горещ тиган. Струва си да опитате! Екипът на ресторант Горещ Тиган ви очаква в добро настроение. Наздраве!

Няма коментари:

Публикуване на коментар