8.08.2009 г.

Ново и различно в Райя, Пловдив


Вече 7 години, ресторант Райя, остава едно от най-предпочитаните места за похапване в Пловдив. Истински земен рай, заведението е изпипано от самите основи и продължава да радва своите гости с деликатно обслужване, добра кухня и уютна обстановка. Да, това е Райя в самото сърце на град Пловдив.
Не само заради акуратното отношение към своите клиенти, но и заради несекващия стремеж да върви все напред и нагоре в изкуството, наречено кулинария. Ето че времето за изненади настъпи – нови и изкусителни предложения в менюто, достойни дори за най-претенциозния гастрономичен вкус.

Като започнем от салатата Фокачо, в която така здравословните спанак и маруля са забъркани със сметана и катък и са посипани с ядки, маслини и сирене. Последвани от предястията фаворити: скаридите в прошуто, както и млечният мус със скариди. Основните ястия, сред които задължително внимание заслужават пилешкото филе, фарширано с букет от френски сирена и сушен домат, както и специалитетът
сьомга и пангасиус в дует. Не на последно място поставяме и Свински врат „Ванини” (неповторима комбинация от бекон, телешко и свинско месо) – истинско вкусово пиршество за ценители! За финал ресторантът предлага чудесни десерти като ягодов пудинг или крем брюле.

Почуствайте се различно, отдайте се на изкушението Райя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар