11.03.2010 г.

Сватбени идеи и ресторанти

Сватбена агенция Belisimma работи с опитни специалисти в обществено-социалните дейности. Вашето културно мероприятие (сватба, рожден ден, парти) ще бъде организирано с вкус, идея и емоция.
„Професионализмът е от нас – поръчките от Вас. Винаги работим съобразявайки се с предпочитанията и изискванията на отделния клиент. Всеки човек е различен, затова и подходът ни е строго индивидуален, а идеите безкрай”.
Особено богат опит агенцията има с организирането на сватби, сватбени тържества. Често носители на нови идеи и тенденции, сватбените агенти ще организират и проведат неповторима по рода си сватба. Така дълго време споменът ще топли съзнанието на Вас и вашите близки.
„Винаги можем да Ви предложим цяла гама от популярните сватбени услуги, но също така ще Ви дадем идеи и оригинални предложения за нещо по-различно, нещо нетипично. Ще Ви помогнем в избора, така че най-красивото сватбено тържество да струва най-малко”.
Със седалище в град Пловдив, сватбената агенция си сътрудничи с ресторанти като Арбанаси, ресторант Руж, Хитър Петър, Империал, Мегдана и други. Разбира се дейността по организиране и провеждане на сватбени мероприятия надхвърля територията на град Пловдив – агенцията работи в цялата страна. Други предпочитани детинации за сватбарите са комплекс Райковски ливади, Пампорово и ресторант и хотел Диана, с.Труд.