8.07.2009 г.

Сватби на открито в Пловдив


-->Моята сватба! Най-хубавият ден, най-радостните моменти, най-големите приготовления... Десетки въпроси, възможности и предпочитания. Но за едно нещо сме единодушни – сватбите на открито са най-добрите. Дали ще е в града или не, дали ще е голяма сватба или по-скромна, важното е да има светлина, зеленина, пространство.
-->
Е, ако сте насочили вниманието си към летния сезон, топлите вечери и позитивното отношение на хората към слънцето, то вашата сватба изисква да бъде проведена на открито. Може би в някоя невероятно зелена и цветна градина, в някое закътано и просторно място близо до града ... Тогава Хотел-ресторант „Дияна” ще наклони везните в своя полза. Ресторантът се намира в с.Труд, близо до Пловдив и предлага наистина неограничени възможности за организирането и провеждането на вашата сватба. Съдействието на квалифицирания персонал ще Ви улесни до голяма степен, така че радостта от прекрасния ден да е единственото, за което ще мислите. Ресторант Дияна поема по ваше желания по-голямата тежест от организационните проблеми – на ваше разположение са професионален фотограф, DJ със специална шоу програма, фирма за декорации, украса, видеозаснемане. И за да е по-интересно, заведението предлага към сватбеното меню приготвянето на чеверме на открито. Това е част от традиционно-българските празнични елементи и може да се поднесе като предястие. Заведението предлага разнообразно меню от български ястия, салати и специалитети. Обстановката е в културно-битов стил, а атмосферата приятна, свежа, романтична.
Красотата на градината личи отдалеч. Тя придава романтична и празнична атмосфера. Пространството е напълно достатъчно за танци и хора. Градината разполага със 150 места на 1000 кв.м. площ, а механата с още 120 места на закрито. Ритуалът за сключването на граждански брак се изнася на открито. Организират се етно сватби с обособено присъствие на българския елемент в ритуала. Пресъздаването на традиционните български сватби от едно време е интересно и оригинално решение на фона на съвременния свят и добър начин да направите впечатление. Хотел - ресторант „Дияна” ще се погрижи за вашите ритуални носии и аксесоари. Може да използвате базата в хотела, за да се преоблечете. Така в един ден Вие провеждате два вида сватби – етно сватба и съвременна сватба. Използвайте разнообразните възможности и оригиналните решения, които лятото предоставя – празничния ден заобиколен от слънце, усмивки, зеленина. Заредете се с прекрасни спомени, оставете доволни гостите си и направете чудесни фотосесии на открито.
А след големия ден, хотелът осигурява безплатна нощувка за младоженците с подбрана аранжировка и мини бар.При организиране на цялостни мероприятия има отстъпки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар